Aircondition, ett misstag som kan kosta mycket

Aircondition är något som många galtar här i världen anser vara onödigt. Och javisst, klart det går att köra utan AC, men om man ska ha någon nytta av den lilla sömnen som man får så kan ju en AC vara bra att investera i. Tro mig, vi har varit i den situationen själva.
Stissiga killar som vi var då vi kommit ner och precis varit ute och käkat (glöm inte bort den viktiga inledningsmåltiden på Alex grill, 1 gyros) så var det äntligen dags för lite sömn. Vi hade beslutat att inte köra på AC, jag menar vi kunde ju ha dörrarna öppna, det fläcktade ju lite. Vi var ju endå här nere delvis för värmen. Men ack som vi skulle få ångra vårat resonemang. Temperaturen snittade väl ca 30 grader den natten och precis nedkommna från Sverige som vi var där tempen inte ens legat på sånna grad tal på dagen, så slutade natten med att alla sov fruktansvärt dåligt och vaknade upp med extrem vätskebrist morgonen där på!
Det värsta var nog på morgonen då vi vaknat upp och konstaterat att vi måste ha vatten. Så Markus och Jesper kila iväg för att köpa det. De är bort ett tag och återvänder sedan med 6 flaskor vatten. Eftersom vi hade sovit dåligt och hade avsevärd vätskebrist så hade dom inte brytt sig om att kolla på priset. Men efter lite penga räkning så kom vi fram till att dom betalat ca 6 pund för vattnet! Det är dryga 100lappen för 6 flaskor vatten. Men det var förmodligen resans mest behövliga köp också så det gjorde inte så mycket.

Så kära resenärer och läsare, glöm för guds skulle inte AC:n!

image28
Den enda slitna bilden från morgonen därpå. Dyrt var vattnet, men ack så gott.

//Jonathann

Kommentarer
Postat av: Anonym

sounds-and-visions.blogspot.com

2008-05-21 @ 14:51:37
Postat av: Anonym

svar:kul med en reseblogg

2008-05-21 @ 16:14:46
URL: http://mmelina.blogg.se
Postat av: Maja

svar: ja, vi funderar på Ayia Napa i sommar. Men vi vet inte om vår ekonomi håller. Och jag har redan varit där 3 gånger förut.. Vilket datum ska ni dit?

2008-05-21 @ 16:57:50
URL: http://alkoholicparty.blogg.se
Postat av: caroline

Känn er länkade! Mina grabbar står det :P
Vilken neger du är jonathan!

2008-05-21 @ 16:59:12
URL: http://thatswhatimnot.blogg.se
Postat av: sällskapet II

Svar Maja: Vi ska till Napa 1/8-15/8. Det är klart att ekonomin håller, den går alltid att rätt till i efterhand. En sommar utan Napa är ju ingen sommar! Vart har ni bott tidigare gångerna då?

2008-05-21 @ 17:07:10
URL: http://sallskapsresan.blogg.se
Postat av: Maja

Svar: Okej, vi åker ned den 9e, 10e eller 11e. Jag har bara varit där med familjen. Lite tråkigt kanske. Men sist vart det sun fun, bredvid golden beach. Och sen har det varit det familjevänliga hotellet mellan sunny & nissi beach. Ni då?

2008-05-21 @ 17:28:14
URL: http://alkoholicparty.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0