Välkommen till Ayia Napa!

Ja för att göra ett lite längre premiär inlägg för denna sjukt trevliga blogg så kan vi väl lägga in lite information till utomstående vad det är vi ska hitta på för upptåg och vad som kommer att stå på denna sida.

Till att börja med då så är vi ett gäng på 4 personer (se namnen i vänsterkanten) som ska till Ayia Napa i sommar (för er som undgått att ta till er den informationen). Det blir en repris från förra årets extremt lyckade resa för att uttrycka det korrekt, i år dock med lite mer rutin. Som förra året så ska det huseras på Eligonia, ett av de bättre hotellen enligt min mening. Nära till stan (precis runt hörnet), behagligt avstånd till stranden, trevlig stämmning på hotellet och så sist men inte minst, Bilbo! En trevlig liten man som alltid sitter och sover i sin stol och som bidrar på sitt sätt till stämmningen.

image4

Eligonias pool och grönska

Nå väl, lite mer till vad det kommer att stå på den här bloggen då. För att sammanfatta det kort för er som inte orkar läsa så kan man ju säga att det kommer stå en blandning med allt mellan himmel och jord på den här bloggen. Och för er som orkar läsa lite mer så kommer det vara historier från föregående år, historier om uppladdningen och allt vad den innebär, tips på barer, klubbar, utflykter osv, plannering inför vår egenresa med mera. Inget att gömma eller förglömma.

Är det frågor så släng bara in en kommentar så får ni förmodligen ett svar från någon av oss. Sen framför allt så söker vi personer som avser husera på Eligonia under samma tid som vi ska dit. Självklart är ni också mer än välkommna att höra av er om det är så att ni bara är där nere samtidigt.

Sist men inte minst för att avsluta med ett motto i ren Ayia Napa anda för er nykomlinga:
Det som händer på Napa stannar på Napa

//Jonathann

Kommentarer
Postat av: Tim

Hahahaha, ja just ja Bilbo! Han som bodde i en håla under elagonia!

2008-05-19 @ 00:57:13
Postat av: Noree :)

Asså jag måste bara säga att detta är en blogg av världsklass. Historierna om er stämmer ju fatill punkt och prickar. ;) . Alla detaljer om resan och vad som komma skall, världsklass! Hörs i Vinter :D Back in KCH

2008-05-19 @ 14:14:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0