Alperna

Ja, så mycket om Napa resan blev det ju fan inte skrivet. Men en två veckors lång dimma är väl vad det kan sammanfattas i. Det viktigaste vi lärde oss var väl i alla fall att aldrig underskatta en öppen bar igen.
Sommaren är över, skolan är slut, alla är splittrade. Eller ja, förutom jag och Mini som är kvar här hemma. Men Jeppe har stuckit upp till Luleå och bosatt sig där för 5 år framöver genom skolan. Tim har åkt till Sydafrika för och trampa druvor. Sen är det ju Mini som ligger hemma och chillar och jag sliter på Willys. För att få en överblick i vad alla gör. Men bara för att alla är på olika ställen så behöver ju inte det betyda splittrad vännskap och slut på upptåg. Nej nej!
Efter som vi är frekventa användare av Lasse Åbergs filmbox med Sällskapsresan filmerna så har vi bestämt oss för att fortsätta i dom spåren. För er som har koll så vet nu ju vad detta innebär men för en som inte vet så betyder det att vi ska åka till Alperna! Sen får vi väl se hur mycket det blir skrivet om det. Men nu är det i alla fall ett inlägg om det vilket är en bra början.



                                                                                                                                                                       /Jonathan

Kommentarer
Postat av: Tim

Hahah sällskapet 2 - snowroller!



det kommer bli grymt kul!

saknar er grabbs



/ hälsningar från sydafrika

T

2008-09-28 @ 19:30:29
Postat av: Boppe

Ja det kommer bli sjukt trevligt!!!



/ hälsningar från Luleå

J

2008-09-30 @ 17:16:54
Postat av: Jonathan

Ja, vafan tagga nu grabbar! Snart är det bara 162 dagar kvar till avresa ju!



/hälsningar från Köping

J

2008-10-02 @ 18:00:05
Postat av: gay

GAY GAY GAY GAY GAY GAY GAY GAY GAY GAY GAY GAY GAY GAY GAY GAY GAY GAY GAY GAY GAY GAY GAY GAY GAY GAY GAY GAY GAY GAY GAY GAY GAY GAY GAY GAY GAY GAY GAY GAY GAY GAY GAY GAY GAY GAY GAY GAY GAY GAY GAY GAY GAY GAY GAY GAY GAY GAY GAY GAY GAY GAY GAY GAY GAY GAY GAY GAY GAY GAY GAY GAY GAY GAY GAY GAY GAY GAY GAY GAY GAY GAY GAY GAY GAY GAY GAY GAY GAY GAY GAY GAY GAY GAY GAY GAY GAY GAY GAY GAY GAY GAY GAY GAY GAY GAY GAY GAY GAY GAY GAY GAY GAY GAY GAY GAY GAY GAY GAY GAY GAY GAY GAY GAY GAY GAY GAY GAY GAY GAY GAY GAY GAY GAY GAY GAY GAY GAY GAY GAY GAY GAY GAY

2010-06-04 @ 02:47:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0